"Life begins at the end

of your comfort zone."

 Neale Donald Walsch

På den här sidan kan du läsa om mina kurser. Du börjar med grundkursen, sedan är det fritt att välja mellan de olika fortsättningskurserna.


OBS!! Just nu bara en deltagare i taget (eller två om du har någon du vill gå tillsammans med).


Se i kalendern för tider. Vill du veta priser, betalning, vad du behöver ta med, och annat praktiskt så läs mer under Praktiskt om kurserna

Kurser

GRUNDKURS

Möt din inre andliga värld

Den här kursen passar dig … som vill uppleva mer av den andliga sidan av livet och stärka känslan att du aldrig är ensam här på jorden. Du får lära känna och utveckla din intuition, som är grundläggande för allt andligt arbete. Du hämtar kunskap om dig själv och din egen inre värld, till exempel genom inkarnationer, guider och totemdjur. Det här är första pusselbiten du lägger för att komma fram till din helhet, din inre kärna.


Varje människas resa är individuell, så oavsett om du är nybörjare eller har hållit på ett tag med det andliga, kommer du att få reda på det du behöver och var du står just nu. Efter denna grundkurs är det sedan fritt fram att välja mellan de olika fortsättningskurserna på din andliga resa. Och vill du bara nyfiket prova på, så är det här en bra start. Kursen är en introduktion i andlig utveckling.

FORTSÄTTNINGSKURSER

Dina andliga symboler

Den här kursen passar dig … som vill lära dig navigera genom livet med hjälp av symboler. Tecken, totem och symboler är olika namn för samma sak, och de kan alla användas för att stärka dig i dina beslut, understryka att du är på rätt väg, eller signalera och göra dig uppmärksam på att det finns en annan väg som är bättre. Djur, siffror, färger, träd och egentligen vad som helst kan fungera som tecken eller totem för dig.


I den här kursen kommer du att få möta flera av dina personliga symboler och få veta hur du kan använda dig av dem i olika livssituationer. Det är ett roligt sätt att ta sig fram med ett perfekt navigationssystem för dig i din vardag. Snacka om andlig GPS.

Dina chakran

Den här kursen passar dig … som är nyfiken på att lära känna dina chakran bättre. Chakran är som ett slags knutpunkter där livsenergin flödar fram genom kroppen. Våra chakran tar emot och sänder ut energi, de lyssnar av, förändrar sig och anpassar sig. Därför är det viktigt att inte dessa energisnurror stagnerar så att din livskraft blockeras.


Att lära känna och balansera dina chakran, gör att du kan bryta dig fri från gamla mönster och skapa nya hälsosammare. Det är naturligtvis mycket värdefullt för din harmoni och ditt välmående, precis på samma sätt som när du tar hand om din fysiska kropp. Är dina chakran i balans, är du det med. Det kan den här kursen hjälpa dig med.

Dina rädslor

Den här kursen passar dig … som vill lära dig att förstå, identifiera och behärska dina rädslor, som vill utvecklas och ta dig förbi det som stoppar dig från att leva ditt liv fullt ut, och i stället leva ett liv där rädslan inte längre styr dig.


Ibland kan vi uppleva att rädsla står i vägen för det vi vill göra och den vi vill vara, eller håller oss tillbaka när vi just ska ta det där avgörande steget. Alla känner oro och tvivel utanför sin trygghetszon, det är ofrånkomligt. Men när man väl har bekantat sig med sina rädslor är de inte längre okända, och det man känner till kan man inte längre vara rädd för på samma sätt. Den här kursen är bra för dig som vill komma vidare både i livet och i andligheten.

Dina motstånd och blockeringar

Den här kursen passar dig … som känner att du har fastnat i livet utan att riktigt veta varför, som känner att du skulle behöva utvecklas men att inget händer, eller känner att något hindrar dig från att leva så som du skulle vilja.


Motstånd och blockeringar har vi alla, det kommer med att vara människa. Det kan bero på händelser och situationer som vi varit med om i det här livet eller som har uppstått i ett tidigare liv, negativa känsloupplevelser som kan stanna i kroppen och till slut kanske också skapa fysiska symptom. I vilket fall bär vi dem med oss tills vi får en möjlighet att lösa upp dem. Med den här kursen kan du få just den möjligheten.

Stärk din självbild

Den här kursen passar dig … som vill lära känna dig själv bättre och stärka din självbild, så att du lättare kan hantera livets upp- och nergångar på ett bra sätt. För om du känner dig själv, känner dina starka och mindre starka sidor, dras du inte så lätt med av andras energier, idéer, känslor och nycker. Och hur skönt vore inte det. 


Hur vi ser på oss själva styr också hur andra uppfattar oss. En bra självbild skapar en stabil och trygg person, något som börjar byggas redan från det att vi föds. Men oavsett om du har fått med dig en bra självbild från din barndom eller inte, kan du alltid förbättra den som vuxen. Det kan den här kursen hjälpa dig med.

Dina guider och änglar 1

Den här kursen passar dig … som vill lära känna dina guider, änglar och skyddsänglar och som vill veta mer om vilken hjälp du har från ”andra sidan”. Vi får hela tiden råd och stöd från våra andliga vägledare, de är här för att hjälpa dig på din livsväg mot det mål som är menat för dig. Vägledare kan komma i många olika former, och att lära känna dem bättre och få veta vilken funktion de fyller för oss, är inte bara inspirerande och roligt för ditt andliga arbete, utan också något du har stor nytta av i din vanliga vardag.


Jag kan verkligen rekommendera dig att gå både den här och fördjupningskursen: Dina guider och änglar 2, för att du ska få hela perspektivet av vad guider kan ge dig.


Vill du läsa mer: 5 frågor och svar om guider

Finn ditt inre ljus

Den här kursen passar dig … som vill uppleva eller knyta en starkare kontakt med ditt inre ljus, via ditt kronchakra som är vår andliga förbindelselänk till vår egen inre visdom. Allt för att lättare kunna ta till dig budskapen från andra sidan.


I en stressad värld är det lätt att glömma vilka vi är och varför vi är här på jorden. Det är lätt att tappa bort sitt mål och sin mening och känna sig tom, sorgsen eller annorlunda. Finn ditt inre ljus är till för dig som känner att du skulle behöva höja din energi och som vill förbättra din tillit till din inre vägledning, allt för att leva ett så bra liv som möjligt. Denna kurs kommer att kunna höja din vibration och stärka dig som människa.

Dina inkarnationer

Den här kursen passar dig … som är nyfiken på dina tidigare liv och vill veta mer om hur de påverkar dig idag. Att möta dina inkarnationer kan hjälpa dig att förstå varför du ibland reagerar som du gör. Du hittar kanske mönster och beteenden som du tagit med dig från ett annat liv, svar på oförklarliga rädslor, eller upptäcker en begåvning som du glömt bort men kanske hela tiden anat. Allt det här kan du naturligtvis ha nytta av i ditt nuvarande liv, för att utvecklas och stärkas som person. Detta är en spännande kurs som använder reinkarnation som verktyg för att förstå ditt här och nu.


Snart kommer även fördjupningskursen – Dina inkarnationer 2, som tar dig ännu djupare in i dina viktigaste inkarnationer.

FÖRDJUPNINGSKURSER

Dina guider och änglar 2

Den här kursen passar dig … som vill veta mer och fördjupa din kontakt med dina guider, änglar och skyddsänglar. Här kommer du att introduceras för sådana begrepp som barndomsguide och arbetsguide, bland mycket annat. En bra och matnyttigt kurs om du vill jobba med det andliga, vare sig det är för din egen skull eller mer professionellt.


I denna fördjupningskurs tar vi oss vidare in i din andliga värld, där du får lära dig mer om det fantastiska samarbetet mellan dig och dina vägledare på ”andra sidan”. Det är en betydelsefull pusselbit i ditt möte med dig själv och din helhet, din inre kärna - det vill säga ditt Jag Är.


Obs! För att kunna gå denna kurs behöver du tidigare ha gått Dina guider och änglar 1.

Praktiskt om kurserna

Kurslängd

Kursen är mellan 3-4 timmar lång. Efteråt brukar det finnas tid för frågor. Det ingår också en möjlighet att mejla mig en gång efter kursen, ifall det är något som är oklart och som du behöver fråga om.


Pris

Varje kurs kostar 2000 kronor.


Grundkurs-special: Om du väljer att boka en Fortsättningskurs i samband med Grundkursen, vilket är ett bra sätt att fördjupa sig, så är priset för båda kurserna 3000 kronor tillsammans. Alltså, du får 1000 kronor i rabatt.


Plats

Vi håller till i fina lokaler i Stockholm eller i Norrtälje. För adresser och vägbeskrivning gå in under Kontakt / Boka tid.


Tips

Ta med dig papper och penna. Det är bra att anteckna det du är med om så att du kan använda dig av det senare. Inspelning är inte tillåten på kurserna.


Ta också med dig fika eller liknande till pausen i halvtid, så du kan fylla på med energi.

Swisha till:

123 579 22 39

Betalning

Det finns fyra sätt att betala på:

* Kontant till mig när vi ses.

* Swisha över pengarna till: 123 579 22 39 (detta är ett företagsnummer och inte ett mobilnummer).

* Betala in på bankgironummer: 278-6291.

* Gör en överföring till kontonummer: 8242-0 (0)39020052 i Roslagens Sparbank.


Obs! Glöm inte att märka betalningen med ditt namn. Mottagaren är i samtliga fall Dandelion Böcker.


Vid förhinder

Om du får förhinder, oavsett anledning, vill vi att du avbokar senast 36 timmar innan för att undvika debitering.


Är det något mer du undrar över, är det bara att kontakta mig.

En intervju med Stefan om hans kurser och vad de handlar om.