"Life begins at the end

of your comfort zone."

 Neale Donald Walsch

Kurser

Här kan du läsa om mina olika kurser. Efter att ha gått Grundkursen - Möt din inre andliga värld, är det sedan fritt fram att välja mellan de olika Fortsättningskurserna. För varje kurs du tar kommer du närmre det som kallas JAG ÄR, dvs din inre kärna, din helhet. 


OBS!! Just nu har jag bara en deltagare i taget (eller två om du har någon som du vill gå tillsammans med).


Se i Kalendern för tider, eller hör av dig till mig för mer info, så kan vi alltid ordna till något. Vill du veta mer om priser, betalning och annat praktiskt, så läs under Praktiskt om kurserna.

GRUNDKURS

Möt din inre andliga värld

Den här kursen passar dig som vill uppleva mer av den andliga sidan av livet och stärka känslan av att du aldrig är ensam. Du får lära känna och utveckla din intuition, och du får en djupare kunskap om dig själv och din egen inre värld, till exempel genom inkarnationer, andliga guider och totemdjur. Det här är den första pusselbiten du lägger för att komma fram till din helhet, din inre kärna.


Varje människas resa är individuell, så oavsett om du är har hållit på ett tag med det andliga eller är nybörjare, kommer du att få reda på precis det du behöver och var du står just nu. Efter denna grundkurs, är det sedan fritt fram att välja mellan de olika Fortsättningskurserna på din andliga resa. Och är du bara nyfiken och vill prova på, så är det här en bra start. Kursen är en introduktion i andlig utveckling.

FORTSÄTTNINGSKURSER

Känn dig själv

De här kurserna passar dig som är nyfiken på att lära känna dig själv bättre men inte riktigt vet var du ska börja. Att "känna sig själv" är grunden för all andlighet. Om man vet vem man är, är det lättare att ta sig fram i livet. Därför brukar jag alltid rekommendera denna kurs efter Grundkursen. Det är ett logiskt nästa steg på din andliga fördjupning.


Känn dig själv - kurs 1

Att lära känna sig själv är att hitta balansen i ditt inre så att du kan bryta dig fri från gamla mönster och börja skapa nya hälsosammare. Det är lätt att stagnera och låta livskraften blockeras, så att ta reda på vem du är och vad du behöver är naturligtvis viktigt för ditt välmående. Är du i balans, finns det inget som du inte kan göra.


Känn dig själv - kurs 2

Här lär du känna din självbild bättre och kan stärka den, så att du kan hantera livets upp- och nergångar och inte dras med av andras energier, idéer, känslor och nycker. Hur vi ser på oss själva styr hur andra uppfattar oss, så en bra självbild skapar en stabil och trygg person som har det betydligt lättare i livets berg- och dalbana.

Dina andliga symboler

De här kurserna passar dig som vill lära dig att navigera genom livet med hjälp av andliga symboler och tecken. Symboler, tecken och totem är olika namn för ungefär samma sak. De är alla verktyg som är mycket användbara i det vardagliga livet. De stärker dig i dina beslut, understryker att du är på rätt väg, eller signalerar och göra dig uppmärksam på att det kan finnas en annan väg som är bättre.


Dina andliga symboler - kurs 1

I den här kursen kommer du att möta flera av dina personliga totem och få veta hur du kan använda dig av dem i olika livssituationer. Djur, siffror, färger, träd och egentligen vad som helst kan fungera som tecken eller totem för dig. Det är både ett smart och roligt sätt att ta sig fram i din vardag. Snacka om andlig GPS.


Dina andliga symboler - kurs 2

Här fördjupar vi oss och lär oss tolka kroppens signaler. Även olika känslor och reaktioner i kroppen kan hjälpa dig fram på din väg, om du bara lär dig att förstå dem bättre. Och hur vet man egentligen vad som är min känsla eller någon annans. Just det och mer därtill utforskar vi i den här kursen.

Dina rädslor och blockeringar

De här kurserna passar dig som känner att något hindrar dig från att leva såsom du skulle vilja, eller som tycker att du skulle behöva utvecklas men att inget händer. Genom att lära känna dina hinder, kan du ta dig förbi det som stoppar dig från att leva ditt liv fullt ut, där rädslor och blockeringar inte längre styr dig. Kurserna är bra för dig som vill komma vidare både i livet och med andligheten.


Dina rädslor - kurs 1

Ibland står rädsla i vägen för det vi vill göra och den vi vill vara, eller håller oss tillbaka just när vi ska ta det där avgörande steget. Alla känner osäkerhet utanför sin trygghetszon, det är ofrånkomligt. Men när man har fått möjlighet att bekanta sig med sina rädslor, så är de inte längre okända och har inte samma makt över dig. Det kan den här kursen hjälpa dig med.


Dina blockeringar - kurs 2

Blockeringar och motstånd har vi alla, det kommer med att vara människa. Det kan bero på händelser och situationer som du varit med om i det här livet, eller så kan det vara något som har uppstått i ett tidigare liv. I vilket fall bär vi dem med oss tills vi får en möjlighet att lösa upp dem. Med den här kursen kan du få just den möjligheten.

Dina relationer

De här kurserna passar dig som vill förstå dina relationer bättre. Naturligtvis till din partner, till dina barn, föräldrar och vänner, arbetsgivare eller medarbetare, men framför allt relationen till dig själv. Ur ett andligt perspektiv är ju det alltid det viktigaste, du kan inte förstå någon annan om du inte förstår dig själv. Men hur man än ser på det, är relationer något som kommer av att vara i det levande. Goda relationer är helt enkelt A och O för att kunna må bra.


Dina relationer - kurs 1

Genom livet kommer vi att ha mängder med möten med olika människor. Att förstå hur man ser på sina relationer, gör en tryggare och säkrare i det vardagliga livet. Den här kursen ger dig insikt och verktyg för det men också att förstå dig själv bättre, vilket automatiskt leder till bättre relationer med andra. 


Dina relationer - kurs 2

Oavsett hur dina relationer ser ut, ytliga eller djupa, kärleksfulla eller sårade, finns det mycket att lära oss av vår omgivning. Här går vi djupare in i ditt undermetvetna och utforskar hur du ser på dig själv och andra, vilket hjälper dig att förstå dina relationer bättre.

Stärk ditt inre

De här kurserna passar dig som vill knyta en starkare kontakt med ditt inre ljus och din inre styrka via kärleken till dig själv. Andligheten är ju inte bara möten med guider och inkarnerade upplevelser, den handlar också om självutveckling, där ditt liv är så mycket större än du kan tänka dig. När du når fram till den insikten, kommer du att märka skillnad i hur du upplever dig själv och din vardag, allt för att lättare kunna ta till dig budskapen från andra sidan.


Finn ditt inre ljus - kurs 1

I en stressad värld är det lätt att glömma vilka vi är och varför vi är här på jorden. Det är lätt att tappa bort sin mening och sitt mål och i stället känna sig trött, tom och utan glädje. Den här kursen är till för dig som känner att du skulle behöva höja din energi, självkänsla, och som vill förbättra din tillit till din inre vägledning.


Finn din inre styrka - kurs 2

De flesta av oss har ett hum om vår inre styrka eftersom den redan har skinit igenom i olika sammanhang. Men kanske skyms den just nu av tvivel och lågt självförtroende. Då kan det vara bra att väcka styrkan till liv igen. Denna kurs kommer att höja din vibration och stärka dig som människa, så att du lättare klarar av livets olika svårigheter.

Dina guider och änglar

De här kurserna passar dig som vill lära känna dina guider, änglar och skyddsänglar bättre, och som vill veta mer om vilken hjälp du har från ”andra sidan”. Vi får hela tiden stöd och råd från våra andliga vägledare, de är här för att hjälpa dig på din livsväg mot det mål som är menat för dig. Att lära känna dem och få veta vilken funktion de fyller för oss, är inte bara inspirerande för ditt andliga arbete utan också något du har stor nytta av i din vanliga vardag.


Dina guider och änglar - kurs 1

I den här kursen får du lära känna dina närmaste guider. De finns där för att ge dig vägledning, och är fantastiska att ha när man behöver det där lilla extra stödet. Eftersom guiderna har den övergripande bilden av dig och din livskarta, så är de perfekta hjälpare på din väg fram.


Dina guider och änglar - kurs 2

Vägledare kommer till oss i många olika gestalter. Här fördjupar vi oss i din inre värld och du får lära känna fler av dina viktigaste guider, som till exempel barndomsguide och arbetsguide. Du kommer också att få reda på ännu mer om det spännande samarbetet du kan ha med de på "andra sidan".


Tips! Jag brukar alltid rekommendera att man går båda guidekurserna om man vill få hela perspektivet av vad guider kan ge dig i livet. Dessa två kurser är betydelsefulla, vare sig du utövar det andliga för din egen skull eller jobbar med det mer professionellt.

Dina inkarnationer

De här kurserna passar dig som är nyfiken på dina tidigare liv och vill veta mer om hur de påverkar dig idag. Att möta sina inkarnationer kan hjälpa en att förstå varför man ibland reagerar som man gör. Du hittar mönster och beteenden som du tagit med dig från ett annat liv, kanske svar på oförklarliga rädslor, eller så upptäcker du en begåvning som du kanske hela tiden anat men inte vågat tro på. Allt det kan du naturligtvis ha nytta av i ditt nuvarande liv för att utvecklas och stärkas som person. Dessa spännande kurser använder reinkarnation som verktyg för att förstå ditt här och nu.


Dina inkarnationer - kurs 1

I den här kursen får du möta de inkarnationer som har präglat dig mest och som fortsätter att prägla dig även idag, och vad du kan lära dig av dem. Du har levt många liv, och varje liv du levt är ett led till att bli en hel människa.


Dina inkarnationer - kurs 2

Här får du möta fler inkarnationer som påverkar dig just nu. Kanske hittar du roten till blockeringar och svårigheter som du har eller upptäcker vad du egentligen mår bra av men som du har glömt bort. Efter kurserna kan du sedan gå tillbaka till dina inkarnationer för att hämta kraft och styrka och visdom ur dem.

Praktiskt om kurserna

Kurslängd

Kursen är mellan 3-4 timmar lång. Efteråt brukar det finnas tid för frågor. Det ingår också en möjlighet att mejla mig en gång efter kursen, ifall det är något som är oklart och som du behöver fråga om.


Pris

Varje kurs kostar 2000 kronor.


Plats

Vi håller till i fina lokaler i Stockholm eller i Norrtälje. För adresser och vägbeskrivning gå in under Kontakt / Boka tid.


Tips

Ta med dig papper och penna. Det är bra att anteckna det du är med om så att du kan använda dig av det senare. Inspelning är inte tillåten på kurserna.


Ta också med dig fika eller liknande till pausen i halvtid, så du kan fylla på med energi.

Swisha till:

123 579 22 39

Betalning

Det finns fyra sätt att betala på:

* Kontant till mig när vi ses.

* Swisha över pengarna till: 123 579 22 39 (detta är ett företagsnummer och inte ett mobilnummer).

* Betala in på bankgironummer: 278-6291.

* Gör en överföring till kontonummer: 8242-0 39020052 i Roslagens Sparbank.


Obs! Glöm inte att märka betalningen med ditt namn. Mottagaren är i samtliga fall Morgonstjärna Handelsbolag.


Vid förhinder

Om du får förhinder, oavsett anledning, vill vi att du avbokar senast 36 timmar innan för att undvika debitering.


Är det något mer du undrar över, är det bara att kontakta mig.

En intervju med Stefan om hans kurser och vad de handlar om.