Mer om kurserna

Vad handlar dina kurser om?

Mina kurser är utformade för dig som vill möta dig själv och ditt inre. De handlar alla om att du ska lära känna dig själv bättre och acceptera dig som den du är, med dina starka och låt oss säga mindre starka sidor. Tanken är att du ska komma fram till ditt ”JAG ÄR”, eller om du så vill din inre kärna. Kort och gott handlar det alltså om personlig utveckling.


Vad har jag för användning av kurserna?

De hjälper dig att bli mer öppen för andligheten. Du blir också bättre rustad för att klara av jobbiga saker i livet, och du får lättare att ta eget ansvar och släppa eventuella blockeringar. Allt  vi är med om leder till något som man kan lära sig av. Men framför allt är det ett möte med andligheten inom dig själv, en ögonöppnare för hur mycket större världen egentligen är. Slutmålet är förstås att må bättre.

Hur går det till rent praktiskt?

Det här är inga kurser där jag står framme vid tavlan och talar, utan jag vägleder er genom en lättare meditation där var och en arbetar med sitt eget inre och på sin egen nivå. Efter varje moment stannar vi upp och pratar lite om det ni varit med om. Ett tips är att anteckna dina upplevelser så att du kan gå tillbaka och använda materialet senare om du skulle behöva.


Är det svårt, behöver jag kunna något i förväg?

Nej, det är inte svårt alls, bara ett djupt andetag och slutna ögon. Jag är med hela tiden och vägleder och du behöver bara följa med i meditationen. Du behöver inte kunna något i förväg, men det är bra om du har haft en session med mig först, antingen personligen eller via mejl, så du vet hur jag arbetar och om det här är något för dig. Det är naturligtvis också en fördel om du har ett öppet sinne, det ger dig större möjlighet att använda de insikter och verktyg som kommer till dig.


Du har flera olika kurser, behöver man gå dem i en viss ordning?

Man börjar med grundkursen, sedan kan man välja fritt vilka fortsättningskurser man vill ta. Och eftersom du jobbar med ditt inre och det handlar om ett ständigt lärande, så kan man gå en kurs flera gånger om man gillar den eller vill utvecklas mer i ämnet. Varje resa är individuell, och eftersom våra guider samarbetar, så kommer du att få exakt det du behöver vid varje nytt kurstillfälle.

Vad kommer jag att vara med om?

Det kan jag inte riktigt avslöja, men lite kan jag kanske säga: du kommer bland annat  att få se in i inkarnationer, du kommer att möta totemdjur och du kommer att möta guider och andra hjälpare. Du kommer att få vandra runt i din inre värld och lära känna den bättre, och på så sätt lära känna dig själv bättre.


Ja, jag skulle vilja anmäla mig till en kurs. Hur gör jag det?

Först kan du läsa lite om kurserna så att du vet vad de handlar om, när de blir av och andra praktiska detaljer. Sedan bokar du på hemsidan eller mejlar mig direkt. Jag kommer att lägga ut fler kurser efter hand, så vill du hålla dig uppdaterad kan du anmäla dig till mitt infomejl, om du inte redan  gjort det.


Har du några fler frågor så är det bara att kontakta mig.

Feel good

Din inre kärna

Meditation eller en stund i stillhet

Vart är du på väg?