Livet kan bara levas på två sätt. Det ena är som om ingenting var ett mirakel. Det andra är som om allting var det.

Albert Einstein

Sagt om Stefans Vägledning:

Toni W.

"Stefan har hjälpt mig så otroligt mycket de senaste åren. Jag vet inte var jag hade varit idag utan honom. Förmodligen hade jag fortfarande varit väldigt förvirrad och rädd. Han är den stadiga hand som håller min när jag behöver det och som visar mig min väg."

"Jag  kan för första gången prata med någon om det som min man och mina vänner kallar för "flummigt". Äntligen är det någon som lyssnar! Livet har blivit så mycket större och mer meningsfullt. Det känns som om jag har hittat hem."     

Kattis I.

"Fan vad bra du är! Nu vet jag mitt nästa steg och hur jag ska  göra. Så skönt! Kommer att sova bättre nu. Haha."

Björn A.

Jennie S.

"Tack för sessionen häromdagen. När jag kom var jag så stressad och uppjagad, men sen var det som om jag kom in i ett lugnande energifält. Det är samma sak varje gång. Det är som om du tar bort min oro och efteråt kan jag tänka klart och är alldeles avslappnad. Jag kan varmt rekommendera dig."

"Jag har börjat tycka om mig själv och lärt mig uppskatta mitt liv. Tack Stefan!"

Hanna G

"Mitt liv var ett enda kaos innan jag började gå till Stefan. Men han  sorterade upp allt  och gav mig  råd om hur jag kunde reda ut mitt liv. Jag är inte full-ständigt hel än, men så mycket kan jag säga att jag  har fått starkare självkänsla och  känner att jag  klarar mycket mer nu. Jag har landat med båda fötterna på jorden."

Gunilla H.

"Sessionerna har verkligen förändrat mitt liv. Jag fattar bara inte hur det gick till. Det känns som om jag bara tagit små, små steg framåt.  Och nu när jag tittar tillbaka tre år så har jag tagit ett jätte-kliv. Wow!"

Berit S.

"Jag bara sitter där och vi pratar om mig. Det är så skönt att få den här tiden bara till mig själv.  Jag blir bekräftad, jag blir sedd och ingen dömer. Tack!"

Carina B.