Att inte ta sina tankar alltför allvarligt är en andlig övning som jag varmt rekommenderar.

             Eckhart Tolle

Hur funkar det?

Rent praktiskt kan man säga att min vägledning sker genom samtal med dig. Rent faktiskt arbetar jag tillsammans med mina andliga guider, och de berättar för mig vad du behöver veta. Man kan säga att jag är ett språkrör. Som medial vägledare hjälper jag dig där du befinner dig just nu, och vi anpassar sessionen efter det du behöver i livet.

Individuell vägledning fungerar på ungefär samma sätt. En session börjar vanligtvis med att jag ger dig en aktuell lägesbild i form av en symbol och en färg (aura-/chakrafärg) för att vi ska veta var du står just nu. Dessa brukar vi samtala kring en liten stund. Efter det kommer dina frågor som kan handla om allt mellan himmel och jord. Ämnena kan variera från det mest vardagliga såsom relationer, jobbet, familjen, till det metafysiska som guider, änglar och den andliga sidan. Vi kan också fördjupa oss i mer komplexa frågor som att vara medberoende, leva i dysfunktionella relationer, att leva med panikångest, och så förstås alla de existentiella tankarna kring livet och döden. Jag blir helt enkelt ett bollplank för dig att bolla dina livsfrågor med.


Under sessionen kan du få en symbol eller ett totem (som till exempel ett totemdjur), med budskap till dig som du kan använda dig av när du står vid ett "vägskäl". Dessutom kan det hända att jag får upp en inkarnation som vi kan titta närmare på. Utifrån vad vi varit med om i tidigare liv, har vi ibland bunden energi från olösta händelser och trauman, som i det här livet blivit till blockeringar. Genom att titta på händelsen, lära av den, ändra vår inställning och våra tankemönster, löser vi också upp blockeringen.

Det är heller inte ovanligt att du får med dig en uppgift eller en övning, som att se en film, läsa en bok, eller något annat som stärker dig i din personliga och själsliga utveckling. Jorden är en skola, vi är här för att lära oss och andevärlden står hela tiden till vår tjänst. Så fundera över vad du behöver hjälp med. Det finns ingen fråga som är för stor eller för liten, för svår eller för enkel. Just det är mycket viktigt tycker jag, att man får fråga vad man vill.


Om du har några funderingar eller vill veta mer, så tveka inte att kontakta mig.

 Den som fruktar lidandet, lider redan av det han fruktar.

Michel de Montaigne