Man kan inte lösa sina problem med samma tankesätt som skapade dem. Det krävs ett helt nytt sätt att tänka.

Albert Einstein

Individuell vägledning

750 kr

Vägledning i Stockholm och Norrtälje

Passar dig som gillar att träffas personligen, där vi sitter mitt emot varandra och samtalar ostört. Det ger bra energier och fördelen är att du kan ställa följdfrågor direkt under sessionen. 


Du får gärna spela in samtalet eller anteckna det som sägs, för det ger dig en möjlighet att gå tillbaka till sessionen senare om det är något du glömt eller som du vill repetera.


Stockholm:

Jag håller till i trevliga lokaler på Södermalm. Adressen är Söders Mötesrum, Åsögatan 155, 1 tr. Ring på porttelefonen. Eftersom jag oftast är upptagen med en klient, kan jag inte släppa in dig tidigare än 5 minuter innan din avtalade tid.


Norrtälje:

I Norrtälje hyr vi ett litet mysigt samtalsrum på Astrid Lindgrens gata 2 A, på Campusområdet. En halv trappa upp till höger ligger vårt rum, håll utkik efter Morgonstjärna HB. Om inte korridorsdörren är öppen, kommer jag och hämtar dig 5 minuter innan avtalad tid.

Vägledning via telefon / Facetime

Sessioner med telefon, surfplatta eller dator passar dig som inte har möjlighet att komma till Stockholm eller Norrtälje. Fördelen är att du kan ha session i hemmet, på hotellrummet eller varhelst du befinner dig. Vi bestämmer datum, du betalar in summan och sedan ringer du mig vid avtalad tid.

1250 kr

Vägledning – Dubbeltimme

Ibland blir man helt enkelt inte klar på en timme, man har så mycket man vill fråga om eller så mycket man vill säga. Ibland är det ett rätt stort ämne som man ger sig in i med hull och hår. Då kan det vara bra att veta att man kan boka längre tid så att man får sitta i lugn och ro och bena ordentligt i det man vill tala om. Dubbeltimme är helt enkelt två sessionstimmar i rad till det lite billigare priset av en och en halv. I övrigt samma som Vägledning i Norrtälje och Stockholm.

Vägledning för två

Vägledning för två passar dig som vill gå tillsammans med någon, till exempel en partner, ett syskon, en kompis eller en förälder. Ibland blir man ju nyfiken på varför man dras till en annan människa och passar så bra ihop, eller varför vissa typer av konflikter dyker upp hela tiden. Ibland behöver man bara få prata med någon som lyssnar och ser båda sidorna i ett helande samtal om er relation.


Ni kan också få en gemensam lägesbild och, om ni vill, en gemensam inkarnation, så ni kan lära er mer om er själva men också om relationen i sig. Ni utvecklas tillsammans och får en känsla av ett större sammanhang här i livet. Andlighet på två helt enkelt.

Praktiskt om individuell vägledning

Pris

Individuell vägledning i Stockholm/Norrtälje eller på telefon/Facetime är ca 50 min och kostar 750 kr.

Vägledning för två är ca 50 min och kostar 1250 kr (för två personer).

Vägledning - Dubbeltimme är ca 2 x 50 minuter och kostar 1250 kr.


Boka tid

Är du ny hos mig kan du boka tid här på hemsidan. Har du varit i kontakt med mig tidigare kan du antingen boka via hemsidan eller mejla mig direkt. I vilket fall så återkommer jag till dig med förslag på tider som är lediga.

Swisha till:

123 579 22 39

Betalning

Det finns fyra sätt att betala på:

* Swisha över pengarna till: 123 579 22 39 (detta är ett företagsnummer).

* Kontant till mig när vi ses. (Gäller endast vägledning i Stockholm eller Norrtälje.)

* Betala in på bankgironummer: 278-6291.

* Göra en överföring till kontonummer: 8242-0 39020052 Roslagens Sparbank.


Obs! Glöm inte att märka betalningen med ditt namn. Mottagaren är i samtliga fall Morgonstjärna Handelsbolag.


Kvitto eller faktura

Vill du ha ett kvitto eller faktura, så säg till vid beställningen.


Konfidentiellt

All information från klient och allt som sägs under sessioner behandlas konfidentiellt.


Vid förhinder

Om du får förhinder, oavsett anledning, vill vi att du avbokar senast 36 timmar innan för att undvika debitering.


Är det något mer du undrar över, är det bara att kontakta mig.


Välkommen med din bokning!

Här får du veta mer om sessioner och hur jag arbetar.

VÄGLEDNING

Läs mer om vad vägledning är och vad du kan ha den till.