Livscoachning

Helande samtal

Medial vägledning

Goda vänner är som stjärnor. Du ser dem inte alltid, men du vet att de finns där.

Christy Evans

Inkarnation för två

Inkarnation för två passar dig som skulle vilja veta mer om hur och varför du hänger ihop med en annan person som står dig nära. Ibland blir man ju minst sagt nyfiken på varför man dras till en annan människa eller passar så bra ihop, ibland känns det till och med som om man har träffats tidigare. Och det har man naturligtvis – i en inkarnation.


Vill du veta mer om ett sådant liv, vad det gick ut på och vad ni hade för roller tillsammans, så ta med en kompis, en partner, en mamma eller någon annan närstående och kom till mig, så ska vi titta lite närmare på den saken. Genom att bli medveten om sina inkarnationer kan man lära sig mer om sig själv, utvecklas snabb-are, och få en känsla av ett större sammanhang här i livet. Och tillsammans med en annan blir det ju också så mycket roligare.


Stockholm:

Jag håller till i trevliga lokaler på Södermalm. Adressen dit är Söders Mötesrum, Åsögatan 155, 1 tr. Ring på porttelefonen. Eftersom jag oftast är upptagen med en klient, kan jag inte släppa in dig tidigare än 5 minuter innan din avtalade tid.


Norrtälje:

I Norrtälje hyr vi ett litet mysigt samtalsrum på Astrid Lindgrens gata 2 A, på Campusområdet. En trappa upp till höger ligger vårt rum, håll utkik efter Dandelion Böcker HB. Om inte korridorsdörren är öppen, kommer jag och hämtar dig 5 minuter innan avtalad tid. Det finns både café och trevliga fåtöljer att sitta i om du är tidig.


Ni får gärna spela in samtalet eller anteckna det som sägs, det kan vara kul att återkomma till senare.


Pris

Sessionen är på ca 60 minuter och kostar 950 kr (475 kr/pers).

 

Boka tid

Är du ny hos mig kan du boka tid här på hemsidan. Har du varit i kontakt med mig tidigare kan du antingen boka via hemsidan eller mejla mig direkt. I vilket fall så återkommer jag till dig med förslag på tider som är lediga. Se under ”Välkommen” för nästa sessionstillfälle i Stockholm.


Betalning

Det finns fyra sätt att betala på:

* Kontant till mig när vi ses.

* Swisha över pengarna till: 123 579 22 39 (detta är ett företagsnummer ej mobilnummer).

* Betala in på bankgironummer: 278-6291.

* Göra en överföring till kontonummer: 8242-0 (0)39020052 Roslagens Sparbank.


Obs! Glöm inte att märka betalningen med ditt namn. Mottagaren är i samtliga fall Dandelion Böcker.


Vid förhinder

Om ni får förhinder vill vi att ni avbokar senast 36 timmar innan för att undvika debitering.


Är det något mer du undrar över, är det bara att kontakta mig.

Swish-nummer:

123 579 22 39

Konfidentiellt

All information från klient och allt som sägs under sessioner behandlas konfidentiellt.