Vägledning via mejl

Fördelen med den här formen av vägledning, är att du inte behöver passa någon tid och kan befinna dig var som helst där du har tillgång till din mejl. I lugn och ro kan du sedan gå igenom din session och de svar som du har fått. Här nedan kan du se vilka olika alternativ på mejlsessioner som finns. Om du ändå är osäker på vad som passar dig bäst, så kontakta mig och berätta lite om vad du undrar över eller vill ha svar på, så ger jag dig förslag på vad jag rekommenderar.


Se i kalendern för tider. Vill du veta priser, hur du kan betala, och annat praktiskt så läs mer under Praktiskt om mejlsessionerna

"Du är här för att göra det möjligt för universums gudomliga syfte att förverkligas. Så viktig är du!"

Eckhart Tolle

875 kr

Mejlsession

Den här sessionen passar dig som inte har möjlighet att komma till mig i Norrtälje eller Stockholm av en eller annan anledning, eller som kanske tycker att det är lättare att uttrycka det du känner och tänker i text.


Ibland har man så många tankar och frågor som man behöver bringa ordning i. Det kan vara något som har hänt eller ett vägval man undrar över, eller det kan beröra personliga saker i livet som familj, vänner eller ditt arbete. Men det kan också vara rent andliga frågor som vilka vi är, var vi kommer ifrån och vad livet går ut på. Vad handlar till exempel det där med guider och änglar och hela den "andra sidan" om egentligen?


Den här sessionen fungerar ungefär på samma sätt som en Individuell vägledning, där jag och guiderna svarar på dina frågor och undringar om livet, döden och allt däremellan. Efter att jag skickat vägledningen till dig, finns det utrymme att vi mejlar en gång fram och tillbaka för eventuella förtydliganden.

550 kr 

En fråga

Ibland har man en fråga som man går och grunnar på. Den kan vara av personlig karaktär eller rent allmän: Vad ska jag göra i den här situationen, eller med den där personen? Kanske handlar det om jobb eller fritid eller något annat i livet. Ibland behöver man bara lite vägledning när något viktigt eller oviktigt plötsligt dyker upp. Då kan man skicka sin fråga till mig. 


Det blir förstås inte lika utförligt som en Mejlsession, men ger dig ändå inspiration och en större förståelse för det du undrar över eller har problem med.

450 kr – Specialsession

Ett andligt budskap

Ibland har man ingen fråga, utan vill mest få råd och tips om ens liv och vad som händer just nu. Då kan ett andligt budskap i form av en lägesbild vara perfekt: Var står jag? Vad behöver jag tänka på? Ska jag agera på något sätt? Och åt vilket håll ska jag gå? Lägesbilden brukar man få i början av varje Individuell vägledning, här får man den på pränt och kan gå in lite djupare i den. Guiderna visar dig helt enkelt var du står och vart du är på väg.

Drömtolkning

Ibland drömmer man de mest underliga saker. Det kan vara surrealistisk eller skämtsamt, men lika ofta kan det vara skrämmande och intensivt. Ibland återkommer drömmarna gång på gång. I vilket fall kanske man vill veta mer: Vad betyder drömmen? Varför upprepar den sig? Vad är budskapet till mig just nu? Då kan det vara skönt att få rätsida på drömväven och ha någon att fråga. Mina guider älskar att hjälpa till och ge förklaringar på dina drömmar.


Vill du veta mer om teckentolkning? Se kursen Dina andliga symboler.

Ett tidigare liv

Ibland känns det som om det man just är med om har man genomlevt tidigare på något sätt. Det kan vara en plats, en situation eller en person som sätter igång den känslan. Det kan vara något eller någon man känner djup samhörighet med eller som irriterar en vanvettigt. Då är det troligt att man har kommit i kontakt med en inkarnation. Kanske har man redan en aning om var och när men vill veta mer, eller så är man bara nyfiken: Berätta om ett tidigare liv som jag har haft? Att gå djupare in i ett tidigare liv kan lösa blockeringar och man kan lära sig mycket om vem man är idag, dessutom är det helande för kropp och själ.


Vill du fördjupa dig ytterligare? Då finns kursen Dina inkarnationer för dig.

En andlig guide

Ibland kan det vara bra att påminna sig om att vi inte är ensamma här i livet, utan att vi hela tiden har hjälp och stöd från "andra sidan". Ibland har man känt det på sig att det finns någon där, ibland har man ingen aning. I vilket fall försöker våra guider och vägledare alltid visa oss vårt nästa steg även när vi själva inte kan se det. Med den här mejlsessionen kan du få veta mer och lära känna en av dina guider bättre, och få reda på vad den har för budskap till dig.


Vill du läsa mer: 5 frågor och svar om guider

Vill du fördjupa dig: Då kan du gå kurserna Dina guider och änglar 1 och 2

Totemdjur

Ibland känner man att man skulle behöva stöd och kraft och healing från någon som verkligen kan se en för den man är. Då kan man ta hjälp av ett totemdjur. Alla har vi dessa andliga djur eller kraftdjur med oss på vår resa genom livet. Deras styrkor och egenskaper säger något om hur vi själva kan förhålla oss till världen och till de situationer och vägskäl vi står inför. Här berättar jag om det totemdjur som är viktigast för dig just nu och vilket budskap det har till dig och vad du kan lära dig av djuret i fråga. 


Vill du fördjupa dig i totem? Då kan kursen Dina andliga symboler vara något för dig.

Praktiskt om mejlsessionerna

Pris

Mejlsessionen kostar 875 kr, och du får ca fyra A4-sidor.

En fråga kostar 550 kr, och du får ca två A4-sidor.

Specialsession kostar 450 kr, och du får ca en till två A4-sida.


Boka tid

Är du ny hos mig kan du boka tid här på hemsidan. Har du varit i kontakt med mig tidigare kan du antingen boka via hemsidan eller mejla mig direkt. Jag har mejlsessioner flera gånger i veckan.

Swisha till:

123 579 22 39

Betalning

Det finns tre sätt att betala på:

* Swisha över pengarna till: 123 579 22 39 (detta är ett företagsnummer).

* Betala in på Bankgironummer: 278-6291.

* Göra en överföring till kontonummer: 8242-0 39020052 Roslagens sparbank.


Obs! Glöm inte att märka betalningen med ditt namn. Mottagaren är i samtliga fall Morgonstjärna Handelsbolag.


Kvitto eller faktura

Vill du ha ett kvitto eller faktura, så säg till vid beställningen.


Hur lång tid tar det?

När betalningen kommit in på kontot får du din vägledning inom 1-4 dagar, beroende på hur mycket jag har att göra för tillfället. Jag svarar i turordning efter att pengarna kommit in på mitt konto.


Konfientiellt

All information från klient och allt som sägs under sessioner behandlas konfidentiellt. Observera: Mejlsessioner skickas som vanlig e-post utan kryptering. Vill du ha texten skickad med posten, se under "Snigelbrev".


Snigelbrev

Om du hellre vill ha sessionen utskriven på papper och skickad via vanlig post, så går det naturligtvis att ordna. Beställ vid bokning. Pris: 25 kr för utskrift plus porto.


Är det något mer du undrar över, är det bara att kontakta mig.


Välkommen med din bokning!

Här får du veta mer om sessioner och hur jag arbetar.

VÄGLEDNING

Läs mer om vad vägledning är och vad du kan ha den till.